Välj kartsajt: pizza

Senaste aktiviteter på Pizzakartan:

Visar:senaste recensionersenaste pizza-bilder  

 • Betyg: 5Idag, kl 16:00, om Barnarps PizzeriaBarnarps Pizzeria ligger bra och lättillgänglig för ortens befolkning.
  Öppet alla dagar i veckan med snabb och god service samt bilparkering utanför dörren. Ja vad kan man mer begära. Kebabpizzan är en riktig höjdare som alla skulle testa så blir det många återköp. Om något skulle vara föremål för kritik så är det belysningen utanför som är alldeles för svag och ger ett stängt intryck för bilister som passerar på gatan framför.
  En mycket trevlig historisk bild av samma hus för 60-årsedan sitter som väggtapet, på den tiden var det Caltex bensinstation här.
  PIZZA-KEBAB-SALLAD välkommen in. Fasaden och ingången till Pizzerian i Barnarp. Inne i lokalen har en bild förstorats upp på samma hus från 40-talet då det var bensinstation. Intriörbild i lokalen och expeditionsdisken. Tydliga och informativa menytavlor med priser över kassadisken. Här bakas det så det smakar så lyder försäljningsargumentet. Pizza klar för leverans och avhämtning. Ett par sidor av informationsfoldern med tillhörande produkt & prislista. http://pizzerian.barnarp.c

  0 0 Från Pizzakartan.se
 • Betyg: 5Idag, kl 10:40, om Pizzeri RomaInget fel på pizzorna, dom är mycket bra men ännu bättre är deras luncher på vardagarna, har ätit där många gånger och alltid varit förvånad över att det inte en enda gång varit en aningen mindre vällagat. Önskar att jag hade kunnat ge en stjärna mer än max 5 stycken. Pizzorna är en klar 5:a men luncherna minst en 6:a!

  0 0 Från Pizzakartan.se
 • Betyg: 4Igår, kl 22:48, om Via NapoliGoda, italienska pizzor men personalen kunde vara trevligare.

  0 0 Från Pizzakartan.se
 • Betyg: 5Igår, kl 22:46, om Pizzeria Il SecondoJättejättegoda pizzor med hög kvalité. Tonfiskpizzan är superb.

  0 0 Från Pizzakartan.se
 • Betyg: 5Igår, kl 22:42, om Pizzeria PeruginaUnderbar pizza, magisk vitlökssås och väldigt trevliga chaufförer.

  0 0 Från Pizzakartan.se
 • Betyg: 5Igår, kl 22:40, om Nikos GyrosDen godaste gyrosen som jag ätit i Sverige. Full pott!

  0 0 Från Pizzakartan.se
 • Betyg: 5Igår, kl 13:52, om Pizzeria VictoriaRiktigt bra pizzeria, lite trång lokal om man ska äta på plats, men pizzorna håller riktigt bra klass. Största fördelen är att man vet vad man får, då samma person bakar pizzorna = mycket bra, och hög och jämn kvalité!

  Riktigt bra tomatsås på pizzorna, en sak som andra pizzerior bör ta efter som jag inte varit med om på andra ställen, som höjer smaken oerhört på pizzorna, såsen som hälls på pizzorna är riktigt kall och god vilket ger en jättefin smakupplevelse ihop med den varma goa nygräddade pizzan, särskilt kebabpizzan.

  Gislaveds bästa pizzeria för tillfället utan tvekan, har testat alla

  0 0 Från Pizzakartan.se
 • Betyg: 5Igår, kl 13:40, om Hulta pizzeriaÅkte förbi här då jag hade vägarna förbi, och hade kollat in pizzakartan.se i förväg, Överträffade alla förväntningar, finner bara ett ord, världsklass - lagom litet, men ändå mysigt & fräscht. Trevlig personal. Fantastiskt lunchpris, och en pizza utöver det vanliga, uppslicad botten med riktigt god tomatsås och god pizzadeg.

  Gott tunnt kebabkött samt en mild god kebabsås, drömmer mig fortfaranade tillbaka, jag återkommer va så säkra.

  1 0 Från Pizzakartan.se
 • Betyg: 5Igår, kl 11:59, om Klackerups PizzeriaJättetrevliga, stans bästa pizzor & sås. TOPPEN!

  0 0 Från Pizzakartan.se
 • Betyg: 5I förrgår, kl 23:29, om Pizzeria KardusenMycket gott! Rekomenderas starkt! En av stans bästa pizzor

  0 0 Från Pizzakartan.se