Välj kartsajt: pizza

Colosseo Ristorante & Pizzeria

1.4 i "vägt snittbetyg" (4)

Detta är en pizza-restaurang som ligger på Hotellgatan 6 i Karlskoga.

Adress: Hotellgatan 6, Karlskoga
Tel: 0586-32882
Recensera Colosseo Ristorante & Pizzeria...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Colosseo Ristorante & Pizzeria:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 1Jag kan inte säga något bra med den här restaurangen. Jag fick inte vad jag beställde och nivån på det tillagade var definitivt inte vad jag förväntade mig och speciellt inte med tanke på det hutlösa priset. Jag kommer garanterat inte att gå dit igen.

  0 1 2014-01-18 kl. 13:13
 • Betyg: 1Vildsvinet smaka rent fläsk! Murklor med grus tillsammans med blåbär och sura hallon. Potatis friterade i tvål? Bea på burk och hårstrå i maten. För hög volym på trubadur. Hur kan det vara så dyrt? Det som var positivt var att maten kom snabbt, kanske finns det någon anledning till det? Föredrar nog militärens grönpåse före detta!

  0 2 2012-09-30 kl. 17:19
 • Betyg: 1fruktansvärt dåligt mat! säljer sofilé som oxfilé - och kallar vanligt stekt potatis för råstekt... första och definitivt sista gången! och ´kocken´ extremt otrevlig... någon kocka! kan han ju inte vara, kan ju inget! försöker bara lura kunderna men hutlöst dyra priser och fel kött! tror han att kunderna är så okunniga???!!!

  0 1 2011-03-28 kl. 08:35
 • Betyg: 1Jag beställde in en kebab-tallrik, inte mycket mat på den och kebaben är färdig-fabrikat från Lidl. Coca-colan var också från Lidl. Min vän beställde in en skinkpizza som luktade så äckligt att hon inte kunde äta den.

  Den tredje i sällskapet slog på stort och valde trerätters. In kom rostade mackor med en ofantligt tråkig tzatziki. Sen kom en tråkig, torr kötträtt. Till efterätt fick han en tunn skiva Vinetta-glass. Hans kommentar var ´Nä, det är Lidl glass. Jag köper den själv, den kostar 10kr´.

  Priserna är jäkligt dyra, maten är så otroligt jävla dålig. Men gillar man Lidl-mat så kör.

  2 1 2010-01-26 kl. 05:16

De som går hit besöker även:

   Pizzeria och Res...
3018 meter bort
   Katrinedalskrogen
172 meter bort
   Montana Pizzeria...
1070 meter bort
   Mr James
589 meter bort
   Taverna
Storfors
   Pizzeria Palermo
Filipstad