Välj kartsajt: pizza

Pizzeria La Spezia

2.5 i "vägt snittbetyg" (3)

Pizzeria på Sjögatan 6 i Sundsvall. Här kan du förutom pizza även få andra enklare rätter så som sallader, hamburgare, kebabrätter, falafelrullar med mera.

Adress: Sjögatan 6, 85234 Sundsvall
På Foodora.se kan du se vilka restauranger som har hemkörning i detta område. Klicka här.
Recensera Pizzeria La Spezia...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Pizzeria La Spezia:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 5Bästa pizzan, så sjukt gott. Rekomenderar starkt

    0 1 2018-07-03 kl. 13:29
  • Betyg: 5Nog för att pizzerior ovanför Dalälven tenderar till att servera rätt bra pizzor, men det här var något i hästväg! För det första så är dom jättebilliga, för det andra så är det riktigt hög kvalitet på deras råvaror, och för det tredje så är personalen snäll och trevlig! Nu är ju jag inte så hemma på hur det ser ut med pizzerior i Sundsvall, men tror inte det finns bättre alternativ än den där juvelen! Ett måste!!

    1 2 2017-11-18 kl. 15:22
  • Betyg: 1Nog för att pizzerior ovanför Dalälven tenderar till att servera rätt risiga pizzor, men det här var något i hästväg dåligt! För det första så är dom överdyra, för det andra så är det riktigt låg kvalitet på deras råvaror, och för det tredje så är personalen tvärskum och otrevlig! Nu är ju jag inte så hemma på hur det ser ut med pizzerior i Sundsvall, men nog så måste det finnas bättre alternativ än den där soptunnan! Undvik!!

    5 1 2015-09-27 kl. 07:37