Välj kartsajt: pizza

Pizzeria Roma

3.3 i "vägt snittbetyg" (2)

Det här är en pizzeria på Nibbletorget i Köping. Här kan du få pizza, kebab och andra snabbmatsrätter. Pizzerian erbjuder servering och avhämtning.

Adress: Nibbletorget, 73151 Köping
Tel: 0221-16590
På Foodora.se kan du se vilka restauranger som har hemkörning i detta område. Klicka här.
Recensera Pizzeria Roma...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Pizzeria Roma:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 3Deras enklaste pizzor är oftast de godaste, så 4 stjärnor på pizzan! Sen har vi kebaben.... Ett rent lotteri, ibland helt underbar å ibland fruktansvärd. Har till och med fått kastat maten då köttet du blivit serverad har legat i ´burken´ några dagar för länge, och det märks. Oftast en av bröderna som mer än gärns serverar ut detta vilket är synd, för när det är bra så är det som sagt riktig bra... Totalbetyget sjunker ner till 3 stjärnor pga ojämn kvalite. Lokalen är hyfsat fräsch men det skulle inte skada med en uppdatering av bord å stolar, finns även rättigheter å två spelmaskiner.

    1 0 2019-09-01 kl. 13:20
  • Betyg: 4Så här är det- är ingen vaneätare av tex pizza. Men då jag vill ha något dylikt så är jag petig ifrån vilket ställe. Roma-killarna kan sin sak. Varit med länge i branschen, trots att antalet pizzerior i lilla Köping är hög. Många får slå igen, kanske andra tar över. Men Roma står på stabil grund. Det beror på deras kunnande, kundbemötande. Två trevliga bröder som är samarbetspartners. De känns som en del av en stor familj på området. Därför får de 4 stjär-
    nor av 'kakara'.

    1 0 2019-07-24 kl. 15:51