Välj kartsajt: pizza

Restaurang PicNic

2.7 i snittbetyg (11)

Restaurangen ligger vid Stockholm Universitet och är frescatis favorithak där du kan smörja kråset med pizza, kebab och hamburgare mitt i campus.

Adress: Frescativägen 18, 11418 Stockholm
Tel: 08-154386
På Foodora.se kan du se vilka restauranger som har hemkörning i detta område. Klicka här.
Recensera Restaurang PicNic...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Restaurang PicNic:

Sortera efter: Relevans DatumBetyg: Bäst betyg Sämst betyg

  • Betyg: 1Kall kebab, rå pomme.
    Aggressiv personal som ej ville göra rätt för sig, varken med ny mat eller pengarna tillbaka.
    Bad oss ringa polis om vi ej var nöjda då han ej tänkte göra något åt det.
    Var där 2022-07-16

    Besök INTE!

    0 0 2022-07-17 kl. 22:11
  • Betyg: 1Kom dit idag lördag. Det står att det ska vara öppet - men det var stängt. Ingen skylt eller information till varför eller de nya öppettiderna. Dåligt

    0 0 2020-06-27 kl. 11:28
  • Betyg: 1Eventuellt blev jag magsjuk av sunkig kebab.

    0 0 2019-03-26 kl. 08:10
  • Betyg: 1Blev magsjuk där. Priserna är bra men nej tack.

    3 1 2013-04-16 kl. 14:27
  • Betyg: 3Sjukt trevligt ställe med bra personal, men blir alltid dålig i magen efter deras kebab eller idag lasagne, men kycklingtallrik funkar.

    0 0 2017-03-30 kl. 18:49
  • Betyg: 3Bara si och så. Ganska ointressant. Men visst är man redan där, är det ändå okej.

    1 0 2014-02-04 kl. 08:51
  • Betyg: 3För en vegan (ej militant) utgör PicNic en möjlighet på Frescati med falaffel, grönsaker o bulgur till ett bra pris. Elena

    0 0 2012-06-08 kl. 10:18
  • Betyg: 4Till skillnad från andra har jag aldrig blivit magsjul av deras mat, men kanske är det för ayt jag är vegetarian. Supergoda pizzor, och sonen utnämnde dem t bästa burgarstället i stan

    1 1 2023-02-23 kl. 11:06
  • Betyg: 4Mkt mat för pengarna och smakar bra. Lite oklart med öppetiderna bara.

    0 1 2022-06-14 kl. 09:14
  • Betyg: 4Trevlig miljö och man får jäkla mkt mat för pengarna

    0 0 2016-10-01 kl. 17:58